Betaalmogelijkheden

In het kader van de bestelprocedure aanvaarden we de betaling per creditcard (Visa / Mastercard), per PayPal, Amazon Pay en per vooruitbetaling.

Betaling per iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je Direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Consumenten die internetbankieren, kunnen Direct gebruik maken van iDEAL.

Betaling per creditcard

We aanvaarden VISA- en Mastercard-creditcards. Wens je per creditcard te betalen, geef dan bij de bestelling je naam, het creditcardnummer, het 3-cijferige controlegetal en de geldigheidsdatum aan. Je vindt het 3-cijferige controlegetal in het handtekeningenveld op de achterkant van de creditcard. Aangezien we geen creditcardgegevens opslaan, dienen deze bij elke bestelling opnieuw te worden opgegeven. Bij een betaling per creditcard wordt de bankrekening belast bij verzending van de goederen.

Betaling per PayPal

Wens je per PayPal te betalen, kies dan bij de bestelprocedure de betreffende betaalmogelijkheid. Je wordt automatisch doorgestuurd naar PayPal. Meld je bij PayPal met je e-mailadres en je wachtwoord aan en volg de instructies. Zodra het volledige factuurbedrag op onze rekening is binnengekomen, worden de goederen verzonden.

Amazon Pay

Betalen via Amazon biedt je de mogelijkheid om voor je online-aankoop bij ons in de shop gebruik te maken van de bij Amazon.de opgeslagen klantgegevens zonder dat je jouw betaalgegevens hoeft mee te delen. Wanneer je al een Amazon.de-klantaccount hebt, kun je onmiddellijk met de daar opgeslagen betaalmogelijkheid, ofwel met machtiging of met creditcard, betalen. Klik op de knop in de winkelmand "Betalen via Amazon" en meld je bij je Amazon-account aan. Kies vervolgens uit jouw leveringsadressen en betalingsmogelijkheden het passende uit en plaats je bestelling. Je bankrekening of je creditcard wordt slechts belast, wanneer de levering van je bestelling op je leveringsadres is bevestigd. Amazon Pay geeft de in je Amazon.de-klantaccount opgeslagen betaalgegevens niet aan ons door en je hoeft deze bij het opgeven van de bestelling ook niet aan te geven. Bovendien biedt Amazon Pay je dezelfde betrouwbare betalings- en veiligheidsgarantie als Amazon.de. Meer informatie vind je onder payments.amazon.de

Vooruitbetaling

Indien u vooruit wilt betalen, maakt dan het factuurbedrag over op de onderstaande bankrekening.
Geef bij betaling in het veld betalingskenmerk uw naam en het bestelnummer aan. De bestelling wordt verzonden zodra het volledige factuurbedrag bij ons is binnengekomen.

Bank: Commerzbank München
Rekeninghouder: Gute Marken Online GmbH
Rekeningnummer: 0229696002
BANKCODENUMMER: 70040041
IBAN: DE54 7004 0041 0229 6960 02
BIC: COBADEFFXXX

Veilige gegevensoverdracht

Je gegevens zijn bij ons veilig. Je persoonlijke gegevens, creditcard- en rekeninggegevens zijn dankzij een gecodeerde SSL-verbinding altijd beschermd.