Colofon

 

De zorg voor deze website

 

Sandwich Fashion B.V.  besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar websites. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Sandwich Fashion B.V. behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. Sandwich Fashion B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Compris aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

 

De inhoud van deze website

 

Deze website en de inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht, databankenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten van Sandwich Fashion B.V. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, hetzij mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Sandwich Fashion B.V.

Op de website staat ook inhoud van of gemaakt door derden. Voorbeelden hiervan zijn foto’s, video’s en ander beeldmateriaal. Vaak heeft de gemeente hierop geen auteursrechten of databankrechten. Deze zaken mag u niet hergebruiken zonder toestemming van die derden.

 

Vragen, opmerkingen of suggesties

 

Hebt u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs. Gebruik hiervoor ons contactformulier.

 

Redactie website

 

De redactie van deze website is in handen van Sandwich Fashion B.V.

 

Vormgeving website / Web design

Uit ‘t Niets

Bouw website / Web development

Vertilinq

 
 
Algemene voorwaarden Privacybescherming Colofon
Je winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar shop