Circle of Friends

 

Voor ons gaat vriendschap over het delen van ervaringen en wederzijds vertrouwen, respect en steun. Wanneer je in een vriendenkring zit, is het fijn om je waardering te tonen door hen iets te geven op elke mogelijke kleine manier. Wij tonen onze waardering aan alle trouwe klanten en vrienden die we door de jaren heen hebben gekregen met ons programma genaamd, Sandwich Circle of Friends.

 

Iedereen bij Sandwich is enthousiast over dit programma en alle mogelijkheden die we op deze manier hebben om je te bedanken, te inspireren en in contact te komen. 

Wanneer je lid wordt van ons programma zul je als eerste op de hoogte zijn van het laatste Sandwich nieuws, aanbiedingen en exclusieve evenementen.

 

Bovendien kun je punten verzamelen op jouw Circle of Friends account waarbij je kunt sparen voor Sandwich cadeaubonnen. De punten kun je verdienen door aankopen te doen online en in elke Sandwich winkel. Verder zullen we, gedurende je lidmaatschap, extra manieren aankondigen om nog meer punten aan het account toe te voegen. In dit programma,is het niet nodig om een klantenkaart bij je te dragen en bij te houden. Via je online account pagina kun je namelijk gemakkelijk en ten alle tijden jouw aankoopgeschiedenis volgen en zien hoeveel Sandwich Points je hebt gespaard. Verder is het natuurlijk ook altijd mogelijk om je account te controleren wanneer je een van onze Sandwich Stores bezoekt.

 

DE VOORDELEN

 

  • Voor elke 1 euro die je uitgeeft, ontvang je 10 Sandwich Points.
  • Bij het sparen van 3.000 punten ontvang je digitaal een cadeaubon van €15,00 te besteden bij elke Sandwich winkel of in de online webshop.
  • Je bent als eerste op de hoogte van onze collectie leveringen, trends en promoties.
  • Je ontvangt exclusieve uitnodigingen voor koopavonden voor vrienden.

 

 

HOE WORD IK LID VAN DE CIRCLE OF FRIENDS?

 

Gelukkig is dat heel eenvoudig. Je wordt lid door een account aan te maken online of in één van onze Sandwich Stores.

 

*De loyalty voucher kan niet worden gebruikt i.c.m. afgeprijsde artikelen of andere promoties.

*Er worden geen punten gespaard bij aankoop van afgeprijsde artikelen.

*Het tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld.

Algemene voorwaarden Privacybescherming Colofon
Je winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar shop