De slim fit broek is al jaren populair. Het model zit heel comfortabel en accentueert je benen. Een slim fit broek is een goede keuze wanneer je een lange of wijde top draagt en elegant silhouet wilt creëren. De skinny jeans behoort ook tot de slim fit broeken. Dankzij een vleugje stretch zitten deze broeken als gegoten en zijn ze uiterst comfortabel. Naast denim blauw vind je elk seizoen nieuwe wassingen in bijvoorbeeld grijs en zwart. Ook kun je kiezen uit lage taille (de zogenoemde low-waist), mid-waist of high waist broeken. In de zomer brengt Sandwich meerdere slim fit modellen met het accent op de enkels, zoals cropped of met een rijgveter. In de winter zijn de modellen wat langer en combineer je ze met stoere laarzen of schoenen.

Heb je weleens een legging van Sandwich geprobeerd? Dit is ook een slim fit broek, maar dan met elastiek in de taille. Een leuk en mooi alternatief voor de maillot of panty voor onder een jurk of tuniek.

Liever een wijde broek zoals een flared fit, straight fit of een comfort fit, zoals de Verona? Kijk dan ook eens bij de andere broeken. Je vindt bij Sandwich altijd het model dat bij je past.