Nog geen 100 jaar geleden was het helemaal niet zo gebruikelijk dat vrouwen broeken droegen. Een kledingkast zonder broek is nu niet meer voor te stellen. Waren de eerste broeken nog heel wijd en zagen ze er meer uit als een broekrok, in het huidige modebeeld mag de broek alle vormen hebben.

Wijd of strak, lang of kort, trendy of chic, casual of gekleed, bedenk het en het bestaat. Chino’s, bermuda’s, shorts, leggings, capri’s en natuurlijk de denim: er is voor iedere smaak de perfecte broek.

Het Sandwich designteam besteedt veel aandacht aan een goede pasvorm. Daarom vind je altijd broeken in verschillende materialen en tailles. Hoog of laag, een broek moet gewoon lekker zitten. Naast de bekende basic kleuren als zwart, wit en blauw mixen we de kleuren van het seizoen ook in de broekencollectie. Niet alleen effen tinten, maar ook prints vind je terug in de ontwerpen.
Broeken hebben verschillende lengtes. Voor de zomer is een ankle-length of 7/8 pijp ideaal. Shorts kun je heel sportief dragen. Combineer het eens met een jasje of tuniek voor een nieuwe uitstraling.

Sandwich heeft een uitgebreid denim programma. Van skinny tot boyfriend en van straight to flared. Ieder model komt in verschillende wassingen. Jouw ideale fit vind je door van te voren te bepalen wat je prettig vindt om te dragen. Hou je van een low waist? Of liever een hoge taille? Strakke pijpen of recht? Kom naar de winkel voor een professioneel advies of probeer de broeken rustig thuis voor je eigen spiegel, want een goed zittende jeans maakt echt gelukkig.