Geen kledingstuk dat door de eeuwen heen zoveel teweeg heeft gebracht. Wist je bijvoorbeeld dat de lengte van de rokken vroeger werd gezien als een voorspelling van de economie? De zogenoemde Hemline Index bewees dat rokken korter werden als de aandelen stegen en bij een financiële crisis werden de rokken juist weer langer. In de jaren ’60 stond de minirok gelijk aan vrijheid. Hoe korter, hoe beter, met Twiggy als het grote voorbeeld. Tegenwoordig mogen de rokken zowel kort als lang zijn. Van maxi tot mini, het gaat erom dat je draagt waarin jij jezelf lekker voelt. Een goede pasvorm staat bij Sandwich voorop, zodat je altijd diverse ontwerpen kunt vinden die jouw lijf sieren. Van strakke kokerrokken, stoere spijkerrokken tot zwierige plissé rokjes, iedere vrouw vindt bij ons de rok die haar past.

Een populaire pasvorm is de A-lijn. De A-lijn rok accentueert het lichaam precies op de plekken die jij wil. Ook veel gevraagd -en daarom veel verwerkt in onze ontwerpen- zijn zakken. Altijd fijn om steekzakken in een rok te hebben. Een heerlijk materiaal, naast het stoere denim, prettige katoen en soepele jersey, is travel jersey. Deze stof is ideaal. Het kreukt niet, behoudt zijn vorm en zit heerlijk. Daarom vind je het niet alleen terug in onze rokken, maar ook in jurken en tops.

Bij een rok kun je alle soort schoenen en tops dragen die je leuk vindt. Van een bohemian look met slippers en sandalen, tot een casual city outfit met gympen of laarsjes. Naar een feestje of een officiële gelegenheid combineer je jouw rok met een paar mooie hakken of ballerina’s.
En niet onbelangrijk: bewaar die prachtige rok, strak, wijd, kort of lang niet alleen voor de eerste mooie dag van het jaar, die we ook wel Rokjesdag noemen. Met een panty of maillot draag jij jouw favoriete rok het hele jaar door.