Sandwich is een Nederlands kledingmerk dat sinds 1981 collecties ontwerpt met een heel herkenbaar signatuur. Veel oog voor details op kleding die je iedere dag kunt dragen, maar niet alledaags zijn.

Of je nu een jurk zoekt, een comfortabele broek, een heerlijke top, een katoenen blouse, een nieuwe denim, een warme jas, een zacht vest of een trendy trui; je vindt het in onze webshop of in één van onze winkels. Van kledingstukken voor een zonvakantie, zoals hemdjes en rokjes of voor de winter inclusief dikke sjaals en mutsen. Je treft de juiste items op het juiste moment. Door je in te schrijven voor de Sandwich Nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste items en speciale acties. Zo hoef je nooit meer een trend te missen.

Bij ieder nieuw kledingstuk werkt Sandwich vanuit de filosofie dat elk item altijd makkelijk te combineren is met de rest van de collectie. Kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd, evenals de prints. Dit geldt niet alleen voor de huidige collectie en dessins, maar ook eerdere seizoenen.

Sandwicht kiest voor materialen die niet alleen mooi staan, maar ook heerlijk aanvoelen. Katoen, linnen, wol melanges en het populaire travel jersey. Deze stof is even mooi als praktisch. Het blijft altijd in model, kreukt nooit en is heel prettig om te dragen. Tunieken, jurken, vesten en tops, je vindt in ieder kwaliteit een ruime keuze aan designs. Bij ieder kledingstuk geven we online graag suggesties hoe je de items kunt dragen en combineren. Naast outfit suggesties geven we je ook tips over accessoires. Ook in de winkel staan we altijd klaar met deskundig advies. Bijvoorbeeld over de ideale denim fit voor jouw figuur. Want voor Sandwich geldt: Als jij je goed voelt straal je dit uit naar de rest van de wereld. En wat is er aanstekelijker dan een glimlach? #shareyourjoy