Share Your Joy

Geluk werkt aanstekelijk

Sandwich viert de zomer met de energieke nieuwe campagne #ShareYourJoy. De frisse nieuwe beelden laten zien waar het merk voor staat. Sandwich gelooft dat de juiste kleding een vrouw nog meer zelfvertrouwen kan geven. Daarom stelt het designteam zich ieder seizoen weer ten doel de beste casual fashion te ontwerpen waarin comfort en een vrouwelijke pasvorm elkaar moeiteloos vinden.

De kleur blauw, verscheidene tinten wit met hier en daar rood en geel, spelen deze zomer een grote rol in de collectie. Alle stukken zijn moeiteloos onderling te combineren. Zelfs de prints sluiten perfect op elkaar aan.

Of de Sandwich-vrouw nu kiest voor één van de vele jurken, broeken of een nieuwe top draagt met een vest van vorig seizoen, voor Sandwich is een outfit pas echt compleet als het een glimlach op het gezicht van de draagster tovert. Want als ze zich goed voelt straalt ze dat uit naar de rest van de wereld. Waar ze ook is, wat ze ook doet. Gelukkige gezichten werken aanstekelijk. Daarom daagt Sandwich deze zomer iedereen uit: Share your joy voor een onvergetelijke seizoen.

Sandwich #ShareYourJoy