Sandwich en Seepje zijn een samenwerking aangegaan om te zorgen dat jouw nieuwe kleren én de planeet zo lang mogelijk mooi blijven.

Het bedrijf Seepje is de meest sympathieke wasmiddelenproducent van Nederland: oprichters Melvin en Jasper maken sinds 2013 wasmiddelen van de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit India en Nepal. Zodra deze zogenaamde superschillen in contact komen met water laten ze spontaan hun natuurlijke zeep vrij. Seepje bevat meer dan 99% natuurlijke ingrediënten. Daar hebben jouw nieuwe kleren, het milieu en andere betrokkenen alleen maar plezier van.

 

Klik hier voor mail

 

Voor deze bijzondere samenwerking hebben we een Sandwich mini Seepje ontwikkeld, dat je gratis krijgt bij jouw nieuwe aankopen*. Zo zorgen we er samen voor dat jouw nieuwe kleren de verzorging krijgen die ze verdienen zonder dat het milieu meer dan nodig wordt belast. Want had jij er weleens bij stilgestaan dat je jouw ecologische voetafdruk ook kunt verkleinen door je kleding simpelweg langer te dragen? Daar helpen we je graag bij.

*Zolang de voorraad strekt.

Dat begint natuurlijk bij het ontwerp: ons designteam maakt echte kleding, voor echte vrouwen. Authentiek, in plaats van artificieel. Onze kleding is gemaakt om jóuw verhaal te vertellen. En wij begrijpen maar al te goed dat jouw verhaal niet ieder seizoen verandert. Daarom hebben onze collecties een zekere tijdloze allure en is onze kleding gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het is kleding om te koesteren. En om te zorgen dat jouw nieuwe aankopen zo lang mogelijk mooi blijven, staat dit seizoen in het teken van de verzorging van jouw kleding.

Ben jij ook benieuwd naar de kracht van Seepje? Kom dan snel langs in een van onze Sandwich Stores om kennis te maken met de producten. Wij leggen je met liefde uit waarom wij geloven dat Seepje de beste manier is om jouw Sandwich kleding te koesteren. Neem ook een kijkje bij Seepje voor alle informatie en mooie achtergrondverhalen over hun producten.

Wil je weten hoe je jouw Sandwich items het beste kunt verzorgen? Klik dan door naar onze Fabric & Care page, hier leggen we je alles uit!