Graag nodigen wij jou dit seizoen uit voor het Sandwich Styling Event, met een gast-stylist van Come into Bloom. Een bijzondere avond die in het teken staat van het benadrukken van jouw eigenzinnigheid en identiteit. Mode is meer dan alleen een trend. Kleding kies je om jezelf te kunnen presenteren en jouw verhaal te vertellen. Wat gebeurt er als je de motivatie achter je keuzes iets beter weet? Kun je keuzes maken die je authentieke zelf ondersteunen – of zelfs versterken? Als het gaat om échte persoonlijke styling, past één stijl ons niet allemaal. Wat past jou? Ook nieuwsgierig naar het Styling Event van het nieuwe seizoen?

Meld je dan nu aan:
Bel de winkel waar jij het Styling Event wilt bijwonen om je direct aan te melden. Ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: events@sandwich.eu. Vermeld hierin je naam, je telefoonnummer, met hoeveel personen en in welke stad je het Styling Event wilt bezoeken. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan met je vriendinnen om verzekerd te zijn van een plekje.

Deelnemende winkels: